ACQUABOX

Sistemul Aquabox a fost creat pentru reținerea eficientă a apelor pluviale și este potrivit pentru sisteme de infiltrare, retenție sau atenuare. A fost proiectat pentru o instalare rapidă, complet inspectabil și adecvat atât pentru zonele cu peisaj cât și pentru trafic, încadrându-se in  parametrii standard ai sistemelor de drenaj sustenabil.
 
Aquabox este un modul subteran din plastic în care apa este colectată și stocată. Scopul acestui sistem este de a colecta temporar apele  pluviale si le  eliberează  în timp in canalizare, prevenind inundațiile.
 
Spațiul de stocare este creat de o multitudine de elemente Aquabox, care pot fi combinate pentru a forma pante de orice dimensiune. Avantajul acestei metode este că, cu acest sistem de infiltrare, volumul cavității este de până la 3 ori mai mare decât șanțul de pietriș și, astfel, se poate economisi spațiu și săpătură.
 
Sistemul de retenție și infiltrare al apelor pluviale creat cu Aquabox oferă o protecție eficientă împotriva inundațiilor atât pentru mediul natural, cât și pentru cel construit. Astfel, sistemul previne daunele și costurile ulterioare de remediere, justificând rentabilitatea investiției generale.

AVANTAJE

  • Dispersie eficientă a apei, cantități excavate reduse in comparație cu sistemele tradiționale

  • CAPACITATEA DE RETENȚIE A APEI 96%

  • 100 % inspectabil si acces pentru curățare

  • INSTALARE RAPIDA SI USOARA

  • SALVAȚI SPATIUL DE DEPOZITARE

  • CAPACITATEA DE ÎNCĂRCARE SLW 60 CLASA

  • FĂCUT Din POLIPROPILENa RECICLATa

 

Text (1 rând)
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contact

Edil Imob Group SRL
Str. Tazlaului 7B
Bacau

http://edilimobgroup.ro
Tel. +40 771146202
e-mail: office@edilimobgroup.ro