Aquabox este un produs de 3 ori mai eficient pentru drenarea apei pluviale în comparație cu pietrișul. Piatra a fost până acum cea mai bună soluție tradițională pentru dispersia apei pluviale. În comparație cu balustele și canalele, nu necesită atât de mult suprafață de teren și săpături. De asemenea, este mai durabil din punct de vedere ecologic decât puțurile uscate din beton.

Cu un volum de stocare de apă de 96% , Aquabox-ul nostru depășește semnificativ eficiența pietrișului de 30%. Prin urmare, Aquabox poate scurge de 3 ori mai multă apă decât pietrișul pentru același volum de bazin. Permite difuzarea uniformă a apei de ploaie în toate direcțiile, asigurând absorbția și eliberarea lentă a apei în timpul precipitațiilor intense cu debite mari.

Modularitatea Aquabox îi permite să se adapteze oricărei forme de bazin, făcându-l adaptabil la zonele urbane congestionate. Deoarece este ușor, stivuitor și ușor de instalat, Aquabox reduce costurile de transport și de instalare în comparație cu pietrișul și reduce poluarea în trafic. Acesta economisește spațiu de depozitare, făcând construcția să funcționeze semnificativ mai eficient decât lucrul cu pietriș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactează-ne  pentru implementarea acquabox in proiectele dvs.
Office@edilimobgroup.ro
0771 146202

Aquabox este de 3 ori mai bun decât pietrișul

07 august 2020
Text (1 rând)
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contact

Edil Imob Group SRL
Str. Tazlaului 7B
Bacau

http://edilimobgroup.ro
Tel. +40 771146202
e-mail: office@edilimobgroup.ro