COFRAJE

Un cofraj eficient pentru constructii poate rezolva multe probleme in acest domeniu, fiind un mijloc important in economisirea costurilor cu forta de munca.

Geoplast  ofera o gama larga de cofraje pentru lucrari din beton care pot satisface numeroase nevoi ale constructorilor si anume: construirea peretilor, a coloanelor rotunde, patrate si dreptunghiulare precum si a stalpilor eliptici si a caselor prefabricate.

Scopul principal al sistemului este de a permite lucratorului sa foloseasca cofrajul in conditii de siguranta lucrand independent, fara sa se ajute de utilaje, deoarece niciun element nu cantareste mai mult de 11 kg.

Geopanel, Geopanel Star si Geotub sunt fabricate din plastic reciclat si inlocuiesc eficient cofrajele traditionale din lemn, care sunt mai greu de utilizat si de depozitat.

 

RAPID

  • Un cofraj bine conceput, simplu, usor si rapid de instalat. Cofrajele Geoplast folosesc ABS-ul turnat prin injectie intr-un mod inteligent, permitand efectuarea lucrarilor cu cea mai mica cantitate posibila de echipament. Diversele panouri de diferite dimensiuni pot fi asamblate usor impreuna, diminuand astfel utilizarea lemnului.

 

PRACTIC

  • Greutatea redusa si modularitatea sunt doua dintre punctele cheie ale proiectarii sistemului de cofraj Geoplast. Umiditatea si apa nu deterioreaza panourile, de fapt cofrajele pot fi depozitate si la exterior si in zonele umede. Datorita greutatii reduse a sistemului, nu este necesar sa folositi macarale sau camioane pentru a muta elementele, imbunatatind astfel logistica si operatiunile de transport.

 

ROBUST

 

  • ABS este un polimer foarte rezistent la socuri si abraziune. Cofrajul Geoplast rezista la o presiune de beton de pana la 80 kN/m2. Rezistenta excelenta a ABS-ului atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute este esentiala pentru utilizarea cofrajului la toate latitudinile globului. Experienta a aratat ca aceste cofraje Geoplast pot fi reutilizate mai mult de 100 de cicluri, daca sunt folosite corect.

 

MODULARE

  • Elementele care alcatuiesc sistemul Geoplast sunt modulare si concepute pentru a se adapta unui numar cat mai mare de combinatii posibile, satisfacand astfel fiecare cerere de pe santier. Panourile au forme si dimensiuni precise ce pot fi fixate impreuna pentru a reduce numarul total de elemente necesare cofrajului.

 

DEZARMARE

 

  • Betonul nu adera la suprafata neteda a ABS-ului, facand ca aceste cofraje Geoplast sa fie foarte usor de curatat, doar cu utilizarea apei si fara a folosi vreun detergent. Pentru indepartarea cofrajelor este posibila utilizarea unui agent de eliberare pe baza de apa. Timpul este cel mai valoros element  de pe orice santier si curatarea rapida inseamna reutilizarea imediata a echipamentului. Datorita cofrajelor Geoplast este posibila optimizarea fazei de turnare a betonului.
Text (1 rând)
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contact

Edil Imob Group SRL
Str. Tazlaului 7B
Bacau

http://edilimobgroup.ro
Tel. +40 771146202
e-mail: office@edilimobgroup.ro