GEOCELL

Geocell este un grilaj din PP reciclata cu grosime mică necesara  drenajului apei, indicat sub zone pavate sau verzi.

Geocell rezolvă problemele asociate  cu utilizarea pavelelor asezate pe baze slab permeabile, deoarece prin garantarea unui drenaj eficient și rapid previne saturarea nisipului de pat. Condiție care provoacă degradarea pardoselii și ridicarea acesteia mai ales dacă  sunt supuse traficului de vehicule.

Sistemul îmbunătățește semnificativ capacitatea de curgere a apei, reducând drastic timpul de eliminare și, în același timp  reduce grosimea ambalajului de scurgere în comparație cu sistemele tradiționale.

Pietrișul permite în principal mișcarea apei mono-direcțională de sus în jos. În prezența unui eveniment meteorologic și cu  o baza slab permeabil, stratul de scurgere a pietrișului va tinde progresiv să se sature, favorizând creșterea apei și crearea subspecii pe trotuar.

Geocell, pe de altă parte, permite o mișcare bidirecțională, atât  vertical cât și de-a lungul pantei pavajului, transportând apa spre rețeaua de drenaj. În acest fel, chiar dacă pământul de sub se saturează și infiltrarea este inhibată, apa poate curge orizontal, evitând înfundarea pachetului.

Geocell ne ajuta sa reducem cu 20% profunzimea gaurii

Text (1 rând)
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contact

Edil Imob Group SRL
Str. Tazlaului 7B
Bacau

http://edilimobgroup.ro
Tel. +40 771146202
e-mail: office@edilimobgroup.ro